Vullnetarët e Kopshtit Zoologjik

Je dashamirës i kafshëve dhe i Kopshtit Zoologjik? Nga sot ke mundësinë të japësh kontributin tënd duke u bërë pjesë e programit “Vullnetarët e Kopshtit Zoologjik”! Regjistrohuni online!