Tiranathlon – Nga Liqeni i mrekullueshëm i Farkës, me garën sportive plot emocione dhe adrenalinë, në not, vrap dhe çiklizëm. Fitoftë më i miri! Forca! Tiranathlon – Ceremonia e ndarjes së çmimeve! Nga Liqeni i mrekullueshëm i Farkës, me garën sportive plot emocione dhe adrenalinë, në not, vrap dhe çiklizëm .Fitoftë më i miri! Forca!