Propozuar nga APR si një park gjithëpërfshirës për të qëndruar përballë Parkut të Puglias dhe atij turk, Parku Helen po merr formë të plotë. Një oaz kaq i bukur e kaq pranë Tiranës! Një koncept i para 2 viteve, për të cilin u punua fort gjatë pandemisë është sot një Park brenda parkut! Ky park pranë Liqenit të Farkës është konceptuar si park tematik, ndarë në një pjesë kulturore dhe një sportive, që të shijohet, të duhet dhe të respektohet nga banorët e Tiranës.