Si s’po vjen kjo e shtuna? Sot pamë edhe detajet e fundit fare te Kopshti i ri Zoologjik me fëmijët e mrekullueshëm, frekuentues të qendrave tona sociale, dhe u kënaqëm shumë. Në 4 Qershor , ora 11:00, eja në hapjen e madhe. Kemi shumë surpriza!