When:
14 May, 2022 @ 11:00 – 16 July, 2022 @ 12:00 Europe/Tirane Timezone
2022-05-14T11:00:00+02:00
2022-07-16T12:00:00+02:00
Where:
Parku i Liqenit
Art Crafts @ Parku i Liqenit

Luaj dhe mëso!
Vizatimi, piktura, ngjitja, krijimi dhe artizanimi janë mënyra të mira për zhvillimin e mendjes te fëmijët e vegjël.
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me G-Art Kids organizojnë aktivitetin Art Crafts, çdo të shtunë, tek Parku i Liqenit Artificial, në orën 11:00.