When:
13 March, 2022 @ 11:30 – 11:30 Europe/Tirane Timezone
2022-03-13T11:30:00+01:00
2022-03-13T11:30:00+01:00
3rd Chadet & Children Select

Kishit kohë pa ndjekur nga afër një ndeshje Taekwondo? Për të gjithë të apasionuarit pas këtij sporti modern ndërkombëtar, ditën e dielë datë 13 Mars, ora 11:30, ekipi “Studenti” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare Taekwondo World dhe Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit organizojnë aktivitetin “3rd Cadet & Children Select” në Pallatin e Sportit “Fetih Borova”.
Jeni të mirëpritur!